Drone Piloot Opleiding

Een drone piloot opleiding hoeft bij Flanders Drones helemaal niet duur te zijn. Het mag ook je normale werk niet hinderen, of toch zo weinig mogelijk. Daarom brengen wij u het concept van online studeren. Als voormalig commercieel piloot heb ik deze cursus kunnen opstellen. Natuurlijk is deze aangepast met de nodige leerstof om te kunnen en mogen vliegen met een drone in Klasse 1 of 2.

Opleiding Drone Piloot

Voor zo’n drone piloot opleiding heeft Flanders Drones een site ontwikkeld waarop je de gepaste cursus kan instuderen. Vanop eender welke locatie, wanneer je dat wilt. De enige vereisten zijn een internetverbinding, een computer, tablet, smartphone, … en je bent vertrokken. In geen tijd doe je het theoretisch examen klasse 1 of praktijk examen klasse 2.

Bovendien kan je ten aller tijde een mail sturen, waarmee je zeer snel geholpen wordt door een instructeur. Stuur ons een mail info@flandersdrones.be, of bel ons op 0495/43.48.83 (waar je ook op terecht komt voor eender welke informatie). Door onze persoonlijke aanpak kunnen we je een aangepast en duidelijk antwoord geven op eender welke vraag je maar ook hebt.

Bij de drone piloot opleiding van Flanders Drones horen ook tal van test examens die we opmaken gebruik makend van de ervaring die we zelf opdoen door deel te nemen aan de examens van het DGLV. De examenprocedures evolueren mee met hun tijd en de wetgeving nationaal en Europees. Daardoor is de leerstof steeds in beweging en opstaan er nieuwe hoofdstukken en examenvragen.

Wat moet je doen om onze cursussen te kunnen volgen en de proefexamens af te leggen ? Schrijf je in!

Wil je weten welke drone piloot opleiding best past bij jouw bedoelingen, druk dan “keuzehulp“.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

Scroll to Top