Flexibiliteit tot het extreme

Flexibiliteit op alle gebied.

Voor te beginnen zijn alle cursussen, zowel klasse 1 als klasse 2 volledig online.  Zodra je ingeschreven bent, heb je toegang.  Dit werkt volledig automatisch en kan 24/7.  Je kan eender wanneer, eender waar en op elke drager studeren.  We hebben zelfs een student in Canada, een Belg weliswaar die voor het ogenblik in Canada werkt en na terugkomst zijn examen gaat afleggen. Hou ook rekening met verplaatsingskosten die je bij ons niet hebt.  Onze theorie cursus kost je waarschijnlijk niet veel meer dan je verplaatsingskosten bij anderen.

Dan is er nog de praktijk : terwijl je bij concurrenten maandenlang moet wachten op een collectieve cursus, volstaat een telefoontje voor een afspraak voor je privéles met je privéleraar.  Ik ben op pensioen en doe dit best wel graag : namelijk bij een zonnige namiddag eens gaan trainen met iemand die dezelfde interesses heeft : best wel leuk, of het nu twee uur is of een namiddag, maakt niet uit, je leren vliegen zal ik doen.

Gewoon een telefoontje, afspraak, en we zijn vertrokken.

Kan of wil je de verplaatsing naar Aalbeke liever niet doen : geen probleem, we kunnen je drones van minder dan 1 kgr ter beschikking stellen waarmee je wettig in je regio kan trainen.